Sielunmaisemia

Sielunmaisemia

20.9.2014

Siivouspäivä ja vain elämää !

Siivouspäivä

Meillä siivottiin perjantaina ilalla tupaa täydellä tohinalla, jotta ehdittiin saada paikat kuntoon ennen kuin vain elämää jakso nro 1 alkoi. 
Töiden jälkeen ajelin kukkakaupan kautta ja ostin jo valmiiksi siivouspäivän kukat. 


Rakastan valkoisia ja limen värisiä kukkia ja niitä yleensä kotiin ostan, mutta nyt kukkakaupassa tulin siihen tulokseen, että ruskan värejä pitää saada. 


Oi että oli ihanaa, kun tupa tuoksui puhtaan raikkaalle. Sytyttelin kynttilät ja asettauduin viinilasillisen kera telkkarin ääreen juuri passelisti kun ohjelma alkoi. Telkkaria tulee nykyään katseltua erittäin harvoin. En raaski tuhlata aikaa istumalla töllöttimen ääressä. Touhan mielummin muita puuhia sen sijaan, mutta tätä ohjelmaa en voi mitenkään jättää väliin. 
Voi että miten ihana aloitus eilinen oli. Tippa oli tekijöillä silmäkulmassa ja arvata saattaa, että niin minullakin. Eläydyin  musiikkiin ja tulkintoihin jälleen kaikilla soiluilla :)

Uusi mööpeli!

Olen pitkään haaveillut konsolipöydästä.  Tänään aamulla THE ihme sitten tapahtui. Näytin siipalle konsolipöydän kuvaa ja kysyin, että josko lähdettäisiin ostamaan tällainen. Ihan muina naisina kysyin ja hän muina miehinä vastasi, että sopiihan se. Ei aikaakaan, kun pöytäpaketti kannettiin kotiin ja pöytä mallia "koosta ise" oli siipan näppien alla kasattavana. 

Ihmeiden aika ei siis ole ohi! 
Vielä pitää miettiä, mitä tuohon pöydälle asettelisi. Siippa kyllä kommentoi, että heti tyhjä tila täyttyi :)

Ihanaa lauantaiehtoota sinne kaikille!

- Anu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun jättämästäsi viestistä!