Sielunmaisemia

Sielunmaisemia

23.10.2014

Laatikollinen aurinkoa ja sydämiä

Syyslomaviikko on hurahtanut nopeasti kaikenlaisten puuhastelujen parissa. Alkuviikosta kävimme nuoremman tyttären huoneen kimppuun ja siivosimme ullakon sekä vaatekaapit. Pieneksi käyneet vaatteet laitettiin kiertoon ja pussi jos toinenkin kaikenlaista sälää löysi tiensä jäteasemalle ja osa kierrätykseen. Urakka oli melkoinen, mutta tulipahan tehtyä. Nämä on sarjassamme niitä hommia, joita ei jaksa iltaisin tehdä. Vanhempi tyttäristä sanoikin osuvasti, että siivoan aina ullakoita ja kaappeja lomalla. Hän piti sitä jokseenkin erikoisena tapana viettää lomaa. Jotenkin itse saan tuosta siivouksesta mielihyvää, kun paikat tulevat kuntoon. 

Keskiviikoksi oli sovittu kyläilyreissu pääkaupunkiseudulle. Tapaamisen päätteeksi piipahdimme Stokkan herkkuun jo perinteiseksi käyneille ostoksille. Löydän tuolta herkusta yleensä matkaan kaikkea sellaista, mitä tältä omalta kylältä ei löydy. En voinut vastustaa laatikollista madariineja, joissa oli vielä oksia mukana (no, niin siperiassa ei kuitenkaan asuta, etteikö mandariineja täältä saa :D, mutta tuo laatikko oli niin kaunis ja oksat mandariineissa mukana olivat vastustamaton yhtälö). Olivat niin ihanan aurinkoisia ja odottivat ottajaa. Makukin oli mainio.


Toinen ihana löytö oli sydämelliset sokerit:)

Palasokeria meillä kuluu kohtuullisen vähän, mutta minusta on ihanaa laittaa näitä kauniita sydänsokereita tarjolle, kun vieraita tulee. Oma teekin maistuu hitusen paremmalta, kun sekaan on laittanut tällaisen kauniin sydänsokerin. Nämä ovat sellaisia arjen pieniä iloja ja nautintoja. 

Mukavaa torstai-iltaa sinne :)
-Anu-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun jättämästäsi viestistä!