Sielunmaisemia

Sielunmaisemia

2.11.2014

Nautinnollinen viikonloppu Varsinais-Suomessa

Työntäyteisen ja kiireisen viikon jälkeen oli onneksi odotettu viikonloppu. Oi miten ihana viikonloppu meillä sitten olikaan! 

Lauantai aamuna, ennen kuin päivä ehti edes valjeta, suuntasimme auton nokan kohti Varsinais-Suomea. Ajomatkan aikana aamu valkeni upeasti ja pelloilla leijui usva. Näytti ihan siltä, kun keijukaiset olisivat tanssineet peltojen yllä. Hengästyttävän kauniita maisemia näkyi pitkin matkaa. Aurinko paistoi täydeltä terältä lähes koko matkan. Puoliltapäivin olimme perillä ja suuntasimme juhlistamaan puolen vuosisadan syntymäpäiviä. Juhlat olivat kerrassaan onnistuneet. Tuonne sukulaistaloon on aina niin ihana mennä.

Koska matkaa  kertyi kolmisen sataa kilometriä suuntaansa, niin eihän sitä nyt tohdi kotiin saman päivän aikanan ajella. Otimme ilon irti puolisoni kanssa ja jäimme yöksi Turkuun.

Sunnuntaina oli ihana nukkua pitkään ja nauttia hotellin aamiaisesta kaikessa rauhassa. Suunnitelmissa oli käyskennellä Turun keskustassa ja Aurajoen varrella, mutta luontoäiti päätti toisin. Päivä ei valjennut lainkaan ja  vettä vihmoi. 

Olen useasta blogista lukenut kehuja Loviisan Aitasta. En ole  koskaan päässyt käymään paikan päällä, mutta nyt meillä oli sopivasti aikaa ja onnekseni paikka oli auki näin sunnuntaina.  Ah, mikä paikka!


Pieni kurkistus puodin ikkunasta sisälle - tunnelmallista,
 eikös vaan.

Löysin aivan ihanat tuolit. Jäivät vielä kuitenkin puotiin...


Tämän ihanan idean parastan (= varastaa idea ja tehdä siitä oman näköinen ja ehken parempikin :)) täältä kotiin. Täytyy kaivella omat nuottivarastot läpi...Riviera Maisonin valikoimista löytyy kaikkea ihanaa ja kuivurimyymälä oli täynnä kauniita kattauksia ja asetelmia.

Toivottavasti tämä ruorikello löytää jossain vaiheessa paikkansa meiltä, jos ei kodista niin haaveissa olevasta saarimökistä. 
Puodissa oli jo viehättävä joulutunnelma. Mukaan lähti kaikkea pientä joulun ajan juttuja paketteihin ja niiden päälle :)Mukavaa marraskuun ensimmäistä viikkoa sinulle!
-Anu- 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun jättämästäsi viestistä!