Sielunmaisemia

Sielunmaisemia

18.12.2014

Joulukalenterin luukku nro 18Parastettavat ideat

Kynttiläkollaasi Messilässä


Messilän jouluinen noutopöytä
Kun ympärilläni näen kauniita asioita, pohdin usein, miten voisin sen parastaa itselleni. Olen viime joulun alla jo parastanut (= "varastaa" idea ja tehdä siitä vielä parempi jos osaa) tämän ihanan peili-idean, mikä tänkin vuonna Messilässä oli käytössä. Kaunis yksityiskohta kattauksessa - tykkään tästä:)

Toinen parastamisen arvoinen kohta on minusta tuo erilaisista  knttilänjaloista tehty kokoelma peilin päällä. Taidan tätäkin jalostaa täällä kotona tänä jouluna. 

Mukavaa torstaita!
-Anu- 

4 kommenttia:

 1. Todella 'parastamisen' arvoisia ideoita! Minäkin rakastan kauniita yksityiskohtia, ja makumme taitavatkin mennä aika lailla yksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana tehdä tällaisia silmiä hiveleviä löytöjä. Nämä(kin ) löydöt ja ideat oli ihan pakko jakaa muillekin :)
   Messilässä ruokakin maistui ehkä vielä piirun verran paremmalle, kun ympäristö oli niin kaunis.

   Poista
 2. Isäntä tuolla lämmittelee meille saunaa ja ajattelin sillä aikaa tulla kurkkimaan blogeja pitkästä aikaa. Sulla on niin kivoja luukkuja ja ideoita täällä! Ihan kaikkia en vielä jaksanut kerralla katsoa, kun uuvun niin nopeasti vielä. Outoa, miten näin nyt on, mutta tästä se taas alkaa mennä hiljalleen oleminen paremmalle jaksamiselle. Tulen sunnuntaina uudemman kerran nuuskimaan kaikkia parastettaviasi ;) Oikeen odotan sitä, kun voin vanhaan tapaan kölliä sunnuntaiaamun blogien anneista nauttien :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ihanaa, että jaksoit kommentoida <3

   Seuratessani nyt matkaasi, palaa omat samankaltaiset ajat vahvasti mieleen.
   Mielen toipumista on turha kiirehtiä, suru ottaa aikansa ja vie voimat. Elämä aaltoilee pitkään, kunnes yhtäkkiä huomaa tyvenen tulleen. Pienin askelin elämä kantaa kohti selviytymistä.
   Mukavaa viikonloppua :)

   Poista

Ilahdun jättämästäsi viestistä!