Sielunmaisemia

Sielunmaisemia

2.1.2015

Haaveilua 2. lukuHaaveet jatkuvat...

"Älä pelkää unelmiesi ja todellisuuden välimatkaa. 
Jos osaa haaveilla, osaa myös tehdä."
-Belva Davis-

Haaveilut saaren ja mökin suhteen jatkuvat. Olen lomalla tehnyt nojatuolirakentamista ja -sisustamista. Nyt on ollut aikaa haaveilla:)

Jämähdin toviksi jos toiseksikin pinterestin ihmeelliseen maailmaan ja bongailin sielät mitä ihanimpia ideoita tuohon haavesaareen ja -mökkiin. Sisustin mökin jo lähes valmiiksi:D. Tuunasin huonekaluja mielessäni ja köyttä kului metritolkulla.

Sain puolisoltani syksyllä aivan ihanan lahjan. Hän kantoi pihalle tyhjän kaapelikelan. Olen pitkin matkaa ihaillut kaapelikeloja siellä täällä ja nyt sellainen tupsahti kotiin. Aivan ihana lahja, sanoisin. Nyt se on pihalla "haperoitumassa harmaaksi". Tuo ensimmäinen idea saattaa päätyä myös meille...ja joskus ehkä sinne pienenpieneen saarimökkiin. Riittävän ruohea ja karu. Katsotaan keväällä, miltä kela näyttää. 

Voisin jopa sanoa rakastavani materiaaleista köysiä, knaapeja ja vanhaa puuta. Sinisen, valkoisen, mudan ja hiekan eri sävyt ovat myös enemmän kuin mieluisia. Olen myös hurahtanut ankkureihin ja raitoihin... 

Poimin haavetauluihin ihania köysi-ideoita, joihin on yhdistetty knaapeja, köyttä ja vanhaa puuta, kas kummaa.  
Tää niin tykkää tästä...
Ihan pakko on kokeilla tulevana viikonloppuna erilaisia köysipunosjuttuja. Katson, onnistunko tuollaisen korin teossa, vai meneekö ensin hermot :D

Tuo vanhasta laudasta ja knaapeista tehty naulakko on kerrassaan viehättävä. Sellainen taita syntyä myös pikimmiten. Päätesijoituspaikkaa en vielä tiedä, mutta materiaalia on olemassa. Maalla purettiin vanha sauna, jossa seinälaudat olivat juuri tuollaiset vanhat ja patinoituneet. Onneksi parhaimmat laudat otettiin visusti talteen. Ovat minusta niin kauniita. 

Meillä on maalle viety muutama mäntyinen lipasto, joita voisi myös kesällä tuunata uuteen uskoon. Nämä riippuvat penkit ja sängyt ovat myös ihania, mutta haaveiden mökkiin ne tuskin sisälle mahtuvat. Mikäli mökkiin tulee parvi, olisi tuollainen köydestä tehty käsijohde hauska yksityiskohta. Terassille voisi tuollainen penkki mahtua. Taisin niin tykästyä tuohon lyhty- ja pöytäkuvaan, että lipsahti kuvat kahteen eri haavetauluun :)

Taitaa olla niin, että suuntaan tänään matkani kohti köysi- ja knaapikauppaa. Mikäli jotain tuotoksia syntyy, joita kehtaa näytellä, niin laitan niistä oman postauksen. Vähänkös olen intoa pinkeenä :D

Sydämellisesti tervetuloa uudet jäsenet ja lukijat!

Mukavaa perjantaita sinne :)
-Anu-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun jättämästäsi viestistä!