Sielunmaisemia

Sielunmaisemia

22.3.2015

Kevättä rinnassa ja kuistin uusi ilme

Mennyt viikko oli kiireinen ja työntäyteinen. Revontulet, jotka täällä näkyivät kuulemma erittäin hyvin, jäivät minulta livenä näkemättä ja kuvaamatta, kun uni painoi silmät kiinni. Auringonpimennyksen aikaan olin siirtymätaipaleella kokouspaikasta toiseen, mutta pimennys oli hyvin havaittavissa ympäristön vaihtaessa väriään. Luonto on antanut kyllä parastaa viime viikolla. Onnekseni Jovelan Johanna jakoi ihania luontolinkkejä vapaiden hetkien iloksi. Kyllä on muuten ihanan rentouttavaa katsella eläinten touhuja. 
Perjantaina kotiin ajellessa oli ihan pakko piipahtaa ostamassa keväinen kimppu pöydälle. Samalla matkaan tarttui kirsikkapuun oksia muutama kappale. Nyt odottelen kukkien puhkeamista. 
Jo viime viikonlopun aikaan kävin Pentikillä katsastamassa, millainen kevät sinne on tullut. Ajatuksissa oli ostaa sinisävyistä hortensiakangasta ja tehdä siitä kuistin pöydälle liina. Puotiin sisään kävellessä katseeni naulautui kuitenkin ihanan keväiseen ja raikkaaseen narsissikankaaseen, joten hortensia kalpeni tämän rinnalla ja matkaan lähti kaksi narsissisarjan tyynynpäällistä ja pala kangasta. Niinpä kuisti pukeutui raikkaan kevääseen kuosiin. 
Tällä juuri leivottiin kakkupohja. Iltapäivällä juodaan kaffet nuorimmaisen mennä viikolla olleiden nimppereiden kunniaksi. 

Aurinkoista sunnuntaita sinne!
-Anu-

6 kommenttia:

 1. Onpas ihanan raikkaita sekä keväisiä kuvia! :-)

  VastaaPoista
 2. Oi, hyvä valinta. Minullakin on kuistilla kukkakuoseja juuri siksi, että ne ajavat suurimman osan vuodesta korviketehtävänsä, kun oikeita kukkia ei ehkä aina ole saatavilla maljakkoon. Todella pirteä ilme on kuistillasi ja sinne tuo ilme sopii varmasti kesät talvet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi!
   Isäntä totesi, että onpas värikästä :) Minulla ei ole ennen ollut näin räväkkää värimaailmaa juurikaan käytössä ja muutoksen siis jopa isäntä huomasi :D

   Poista
 3. Kylläpä onkin tuoreen raikas kangasvalinta korikalusteiden pariksi. Aivan kuin huoneessa paistaisi aurinko koko ajan. :)
  Meillä auringonpimennystä ehdittiin ihailla hitsarinlasien läpi oikein kunnolla. Ihmettelin vain ensiksi, että tulipas synkkä pilvisyys, kun en muistanut koko asiaa aluksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! Tekstiileillä saa kyllä muutettua ilmetta kerralla. Kuistilla on ollut tähän asti neutraalit liinat ja samaa svyä olevat tyynynpäälliset korituoleissa. Nyt ihan villiinnyin näiden värien kanssa :) Taitaa olla kevättä rinnassa.

   Poista

Ilahdun jättämästäsi viestistä!