Sielunmaisemia

Sielunmaisemia

11.6.2015

Sykähdyttävät löydöt

Tein tällä viikolla sykähdyttäviä löytöjä. Kotkassa sijaitsevasta Onnenpensaasta löysin ihan sattumalta tämän mielestäni kerrassaan kauniin Japaninvaahteran. Entuudestaan minulla on punalehtisiä Japaninvaahteroita kaksi ja ajattelin, että jos vastaan jostain tulee vihreälehtinen, niin ostan heti. Tänään uutukainen vaahtera pääsi ruukkuun ja löysi puutarhasta paikkansa. 
Tässä on jotain erityisen herkkää...

Nuorimmainen sain tänään tietää uuden opiskelupaikkansa. Tulevalle lukiolaiselle kävin ostamassa kukkakaupasta kimpun ja siellä sidontaa odotellessa käyskentelin myymälässä ja silmiini osui tavaroiden alla piilotellut bambupenkki. No, ei tarvinnut kauaa miettiä, lähtikö penkki matkaan vai ei :) Penkki oli kaiken lisäksi 40 % alennuksessa, joten hintakin oli huokea. En voinut siis vastustaa tätä mitenkään päin.
Yhden uutuuden juurelle, jonka esittelen toisella kertaa, päätyi myös tämä bambukauha, joka kuuluu oikeasti bambuisen vesiaiheen maljaan. Vesiaihe odottaa uudelleen lakkausta (viikonlopun hommia siis)ja sen jälkeen asennusta, joten kauha sai tilapäispaikan tästä puun juurelta.
Ilta meni jälleen puutarhassa nautiskelleessa ja touhutessa. Fengshuit ovat jälleen paremmin kohdallaan - kaikilta osin. Mieli on levollinen ja puuhastelu tuotti suunnattomasti iloa!

風水 

-Anu- 

8 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia! Menestyykö vaahterat teillä vai miten talvetat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Japaninvaahterat viettävät talven autotallissa. Pihalla japaninvaahterat ovat ruukuissa, joten siirto talvehtimaan käy helposti.

   Poista
 2. Oi, varmasti kaikin aistein kaunista :) Ja tuo bambupenkki, miten tuollaista voisi vastustaa? No ei mitenkään. Vesiaihetta odotellen, ne(kin) on aina ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta :) Enhän minä tuosta penkistä saanut silmiäni pois, kun sen huomasin. Bambuinen vesiaihe jäi toissatalveksi ulos (oli vähän kaikkea muuta sutinaa tuolloin ja ajatukset muualla) ja viime kesänä sitä en laittanut ollenkaan esille, kun lakkaus kupruili. Nyt taitaa olla tänä kesänä aika palauttaa vesiaihe pihalle.

   Poista
 3. Olipa todella kaniita löytöjä, erityisesti vaahtera ja tuo bambupenkki. Istuvat kauniisti pihamaisemaasi :) Itse löysin tavaratalon viherosastolta puoleen hintaan huonekuusen, tuolla se kasvaa joulua kohden...

  Onnea tulevalle lukiolaiselle ja mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla ♥︎
   Välillä sitä tekee hakemattaan ihania löytöjä.

   Poista
 4. Todellakin herkkä on oikea sana kuvaamaan japaninvaahteraa. Tuo sinertävän harmaa ruukku on tosi kaunis ja korostaa vaahteran hentoa vihreyttä, ja bambupenkki sopii hyvin itämaistyyliseen pihaanne.

  Äidille on aina suuri ilo, kun lapsen opiskelu- ja muut asiat ovat kunnossa. Onnittelut tyttärellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi ♥︎ Kerron Fiinulle terveiset. On helpottavaa, kun muksut löytävät omat polkunsa.
   Löysin honkkarista noita ruukkuja "osta kolme maksa kaksi" kampanjasta. Samaa sarjaa, mutta pienempiä ruukkuja oli myynnissä Etolassa. Vanhat ruukut siityivät osittain kasvihuoneeseen ja muihin viljelyksiin. Tuo siniharmaa sävy sopii hyvin myös terassin väreihin.

   Poista

Ilahdun jättämästäsi viestistä!