Sielunmaisemia

Sielunmaisemia

7.7.2015

Aurinkoa ja iloa

Tänään paistoi aurinko, mutta se oli kätkeytynyt, varmaankin ujouttaan, pilviverhon taa. Koska lomalla ollaan ja aurinkoa olisi mukava tavata, niin kauppareissulta mukaan lähti kimppu aurinkoja ilahduttamaan mieltä. Näitä ihailen nyt aurinkoa odotellessa :)
Päivässä oli pieniä ilonaiheita monta, mutta yksi hyvän mielen tuoja odotti kasvihuoneessa. Ensimmäinen kasvihuonekurkku on nyt poimittu ja syöty. Näin mukavasti kurkku lautasella hymyili!
Iloa ja hyvää mieltä tänään tuotti antiikkiliike - ja kirpputorikierros ystävän ja hänen tyttärensä kanssa. Tehtiin ihania pieniä ja vähän suurempia löytöjä, joista paras taisi olla ystäväni löytämä kerrassaan hurmaava vanha kiikkutuoli. Omasta löydöstäni laitan blogiin kuvia lähipäivinä. 

Iloa eloon ja oloon!
-Anu-


12 kommenttia:

 1. No tuo kurkku tuo ainakin hyvää mieltä. Niin sopivasti se virnuilee :).
  Auringonkukat juhlistavat kesää, oli sää mikä hyvänsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieniä iloja, joista hymy hersyy suupieliin. Voi olla, että lomallakin on jokin vaikutus tähän mukavaan oloon ja eloon, säästä huolimatta :)

   Poista
 2. Oooooo, mikä upea kurkku aivan omasta maasta! Ja mikä piristääkään päivää paremmin kuin ihanat auringonkukat 🌻❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kasvihuone on kyllä ollut monet ilot tuottava kapistus. Kannatti hankkia :)

   Poista
 3. Ihanan aurinkoiset ja iloiset kuvat! Kyllä se aurinkokin sieltä vielä tulee esiin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina :) Kyllä se paistaa ja viis siitä, jos vähän ujostelee. En onneksi tykkää makoilla auringossa ja se on sitäpaitsi hyvinkin epäterveellistä.

   Poista
 4. Omassa vara parempi. Ei tuohon isoon aurinkoon voi aina luottaa... Onnea sadosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu. Näin on, vaikka Kotonasi blogin Annukka laskeskelikin kilohintoja näille omille viljelyksille :D Ei siis leiville lyö, mutta hällä väliä, kun tietää mitä suuhunsa laittaa. Rakkaudella kasvatettu kurkku on aikas makoisa :)

   Poista
 5. Nauravat nakit on nyt saanu vakavasti otettavan (ja paaaaaljon terveellisemmän) kilpailijan :D

  VastaaPoista
 6. Onnea ensimmäisestä kurkusta! On ne vaan mainioita, nämä puutarhurin ilot. Ne voi syödä ;)

  Sataa ja paistaa, sataa ja paistaa. Ei osaa päättää luonto kumpaa tekisi, joten varmuuden vuoksi molempia tulee sellaisella intohimolla, että täällä ollaan jo melkein trooppisissa olosuhteissa! Elisalle on muuten tullut hyviä uusia äänikirjoja, vinks ;) Juuri latasin uusimman Vareksen (Tulivuori) ja se on kyllä tosi hyvä, niin passeli näiden erikoisten kesäpäivien viihteenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt on kaksi eri lajiketta tuottanut ensimmäiset kurkut. Tämä kasvihuonekirkku oli oikein hyvää :)
   Kummallinen kesä tosiaan. Jos on poutaa, niin tuulee niin, että tukka on koko ajan takana ja sitten sataa elokuvamaiseen tyyliin. No, samapa tuo. Lomalla on vapaus keksiä kaikenlaisia puuhia erilaisiin tilanteisiin tai sitten vain nauttia elämästä tekemättä mitään järkevää. Ja voi, miten päikkärit maistuvatkaan hyville :)
   Kiitos kirjavinkistä!

   Poista

Ilahdun jättämästäsi viestistä!