Sielunmaisemia

Sielunmaisemia

24.7.2015

Eija´s Gerdenin löydöt

Eija´s Gerdenissa, ihanassa elämyspuutarhassa, käydessämme löysin puutarhamyymälästä vaikka mitä ihanaa, mutta kaksi tuotetta oli ylitse muiden, joten niistä tehtiin kaupat. Buddhan pää löysi paikkansa japaninvaahteran vierestä. Patsas ei ole kovin suuri, mutta sopii mielestäni hyvin tuon ruukun juurelle. 

Toinen läytö oli tämä rautainen temppelilyhty. Temppeleitä pihalla on jo ennestään useita, mutta tämä oli mielestäni niin kaunis, etten voinut jättää sitä ostamatta, sitäpaitsi näin sen sielujeni silmin heti tuossa bambupenkin päässä. 

Ilta-aurinko heijastelee ihanasti varjot pikkutalon seinään. Tätä katsellessa sielu lepää.Tee yksi ihminen onnelliseksi joka päivä — 
vaikkapa se olisit sinä itse.

(Tony Pettito)

Iloa tähän päivään!
-Anu-

6 kommenttia:

 1. Hyvät löydöt! Nuo varjot on ihanat, sekä talon että erityisesti tuon vaahteran. Mulla on nyt kaksi tuollaista pientä vaahteraa. Hieman jännittää miten ne talvehtivat meillä, kun ainoa paikka on liian lämmin autotalli. Missä sä talvetat nuo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati!
   Viime talvena jätin vaahterat ruukkuihin pihalle suoja alle, mutta eivät selvinneet talven yli. Nyt ostin uudet ja ajattelin kokeilla talvettamista autotallissa, jossa lämmintä on n. 15 astetta. Paras paikka olisi varmaankin vähän plussan puolella oleva paikka, mutta sellaista ei meillä ole.

   Poista
 2. Niin kaunis tuo japanilaistyylinen puutarhasi! Ja tosi kivat löydöt, sopivat upeasti pihaasi. Nuo varjot seinä vasten ovat tosiaan rauhoittavia, kaunis kuva. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi!
   Pidän itse paljon valon ja varjon leikittelystä.

   Poista
 3. Nuo pienet yksityiskohdat sopivat puutarhaasi ihan älyttömän hyvin. Ehkä lyhtyyn voi sytytellä kynttilän sitten elo-syyskuun tummenevina iltoina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi :)
   Ei mene aikaakaan, kun pihalle taas sytyttelen tulia. Pimenevissä illoissa on ihana istuskella kynttilöisen ympäröimänä!

   Poista

Ilahdun jättämästäsi viestistä!