Sielunmaisemia

Sielunmaisemia

15.7.2015

Hoplaa ja iloa!

Tänään on ollut pitkästä aikaa ihana aurinkoinen ja lämmin päivä. Nautiskelimme iltapäiväkahvit ulkona merellisen kattauksen ääressä ja samalla juhlistettiin tyttöjen uusia opiskelupaikkoja ja tänään tullutta tietoa esikoisen uudesta asunnosta. Jutustelimme samalla uuden asunnon sisustamisesta ja edessä olevista hankinnoista. Voi että palasi niin mieleen omat opiskeluajat ja tunnelmat siitä, kun pääsi muuttamaan ensimmäiseen omaan kotiin. 

Kävin ystäväni kanssa taannoin Pukarossa Antik Annassa, josta löysin lisää näitä ihania Iittalan Hopla sarjan laseja. Kannun löysin jo viime vuonna samaisen paikan kirpputorilta. Näissä laseissa on jotain, mikä minua suunnattomasti viehättää. 


Kannuun kaadoin Olvin KevytOlo Sitruuna Mehukivennäisvettä, josta on tullut minun tämän kesän suosikkijuoma. Ihanan raikas kesäinen juoma, suosittelen.
Nyt on kuitenkin syytä hymyyn ja kaikilla onnellinen olo, kun kuopuksella on plakkarissa lukiopaikka ja esikoisella yliopistopaikka ja sen myötä siis muutto ekaan omaan kotiin!

Mukavaa keskiviikkoiltaa sinulle!

-Anu-

6 kommenttia:

 1. Ihana kesätunnelma! <3 Syytä on ollutkin juhlia, joten onnittelut molemmille tyttärillesi! Tiedossa on siis muutosten syksy teidän perheellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi ♥︎
   Olen niin iloinen ja onnellinen, että tyttöjen elämä soljuu siihen suuntaan, mihin he itse haluavat. Ihanaa oli myös tämän päivän tieto esikoisen yksiöstä. Saa ihan oikeasti laittaa oman boxin ja juurikin, miten itse haluaa. Vähän kyllä saan auttaa :D

   Poista
 2. En kestä, miten ihania kuvia!!! Ei vois enempää olla kesä <3. (Uskomatonta, mutta totta ;)). Noi turkoosit tuikkukipot/maljakot ihan sädehtii. Ja Mariskoolikin on niin kaunis. Sain samanvärisen yo-lahjaksi yhdeltä kaverilta, mutta en muista, olenko sitä vielä koskaan käyttänyt. Vaan eipä tässä vielä kiireitä, kun ylppäreistä on vasta semmoset 31 vuotta aikaa :D..

  Ihan hirmusti onnea molemmille tytöille opiskelupaikoista! Ei ole ihan tosta-vaan-juttuja näihin maailman aikoihin, joten syytä onneen ja hymyyn todellakin on. Tuli hyvä mieli kaikkien puolesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka ♥︎
   Tänne tuli nyt kesä. Täksiki päiväksi luvattiin 17 astetta, mutta mittari näyttää 23 astetaa. Vähänkös on mukavaa :)
   Sinä oletkin nyt pitkään hautonut tuota skoolia, joten ei muuta kuin kipin kapin skooli käyttöön :D
   Täällä on hymy ollut herkässä, kun tieto opiskelupaikoista tuli. Tyytyväinen tosiaan saa olla, kun paikan sai. Skaba on kova noista paikoista.

   Poista
 3. Voi miten hienoa - onnittelut koko perheelle ja etenkin äidille, joka kantaa loppuun asti huolta, että mitenköhän käy, eikö vaan? ;). Kumpikaan noista paikoista ei tänä päivänä ole itsestäänselvyys! Meillä myös vanhempi poika pääsi lukioon ja hienolta tuntuu :). Ja voi että, yliopistopaikka - vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi ♥︎
   Näinhän se on, että huolta kannetaan ja varmaan vielä tästäkin eteenpäin jonkin matkaa. Vaikka on himppusen haikeaa, että pesä vähitellen tyhjenee, niin silti olen niin onnellinen, että elämä kantaa nuoria eteenpäin. Jotenkin ajankulu on kummallinen...vastahan sitä itse oli samassa tilaneteessa :D
   Onnea sinnekin lukiopaikasta :)

   Poista

Ilahdun jättämästäsi viestistä!