Sielunmaisemia

Sielunmaisemia

7.11.2015

Perfect Home kutsut

Kutsuin ystäväni kylään mennä viikolla Perfect Home sisustuskutsujen merkeissä. Olen käynyt kahdesti ystäväni luona pidetyillä kutsuilla ja tehnyt siellä ihania hankintoja ja nyt ajattelin näin ennen joulua järjestää kutsut itse. Ajatuksena oli tietysti osin myös lahjojen hankinta, mutta itselleni mieluista oli nähdä ystäviä mukavan asian äärellä. 

Kutsujen myötä koti pukeutui ihan uudenlaiseksi. Olin ennen kutsuja riisunut kodista kaikki omat sisustusesineet pois. Mielenkiintoista oli nähdä, kuinka vähässä ajassa Perfect Home tuote-esittelijä, aluevastaava Kati Alastalo,  sai kodin näyttämään ihan erilaiselta ja kauniilta. Osa tuotteista oli juuri kuin meidän kotiin luotuja. Mainiota oli nähdä, kun toinen henkilö sisustaa kotia ja näkee kodin uusin silmin. Moni esillä olevaista tuotteista olis hyvinkin voinut jäädä niille sijoilleen, niin paljon minä näistä tuotteista pidän. 
Erityisesti ihastuin tuotteista tuohon kollaasikuvassa olevaan Noble-tarjottimeen ja pronssin värisiin Sacramento lyhtyihin. 

Kuva Perfect Home sivuilta
Kuva Perfect Home sivuilta

Kuva Perfect Home sivuilta

Kuva Perfect Home sivuilta

Perfect Home tuotteet ovat laadukkaita ja mielestäni erittäin kauniita. Meillä kylpyläkin sisustettiin Perfect Home tuotteilla, kun kerran oli mahdollisuus laittaa tuotteita esille myös sinne. Harmillista, etten ottanut kuvia kylpylästä sisustettuna. Kylpylään tilasin muutamia tuotteita, joista laitan tuonnempana postausta tuemaan. 

Kuva Perfect Home sivuilta


Jos tässä vaiheessa olisi tarve ostaa uusi päiväpeitto, niin tässä olisi mieleinen tuote. Pidän vaalean, harmaan ja mudan eri sävyjen lisäksi erityiseseti turkoosin eri sävyistä. 
Kuva Perfect Home sivuilta

Tällaiset pienet kauniit hetket tuovat arkeen iloa ja eloa. Tupa täyttyi yhden illan ajaksi kauniista esineistä, mutta ennen kaikkea puheen sorinasta, naurusta ja hyvästä mielestä. Kiitos ihanille ystäville!

Perfect Home sivustolla on tuote-esittelyvideo, jonka pääset katsomaan tästä.

Mukavaa viikonloppua sinne ♥︎
-Anu-

4 kommenttia:

 1. Onpa kyllä kauniita tavaroita <3
  Blogissani on sinulle haaste
  http://nainentalossa.blogspot.fi/2015/11/syntyja-syvia.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja:)
   Meillä oli ihanat kutsut ja tänään juuri järjestelin haettavia ja vietäviä ostoksia.
   Vastailen pikimmiten haasteeseen!

   Poista
 2. Ihana Blogi sinulla ja niin kauniita kuvia olet saanut tuotteista, kuin myös kaikesta muusta sivuillasi. Oli oikein mukavat kutsut, tulen mielelläni uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Hyvinkin saattaa olla, että kevään koittaessa otetaan uusiksi:)

   Poista

Ilahdun jättämästäsi viestistä!