Sielunmaisemia

Sielunmaisemia

5.11.2016

Sutinaa ja pyöreitä vuosia

 Kaikissa elämämme vaiheissa on aineksia iloon, 
niistä on vain otettava vaarin.

- Espanjalainen sananlasku-

Aika kuluu kuin siivillä...
Lokakuu mennä hurahti työntäyteisesti ja vähän liiankin kiiruusti. Mutta näin se vaan on. Joskus on painettava pitkää päivää, jotta hommat hoituu ja sitten kun on mahdollisuus ottaa lungimmin, niin otetaan. 

Lokakuussa oli kuitenkin perheessä merkkipaalun paikka. Isäntä täytti pyöreitä vuosia puolen vuosisadan verran, joita ei sinällän juhlittu laajemmin, mitä kaffet isännän vanhemmille keiteltiin. Kolmen suklaan kakun ja voileipäkakun "leivoin" helposti käyttämällä paikallista konditoriaa hyväkseni. Aika ei enää riittänyt mitenkään itse leivottuihin herkkuihin. Näin oli hyvä nyt. 

Perheen kanssa lähdimme synttäriviikonlopun viettoon Helsinkiin, jossa majoittauduimme Hotelli F6:ssä.  Upea hotelli sijaitsee osoitteea Fabianinkatu 6 - suosittelen lämpimästi!

Majoittauduimme isännän kanssa deluxe huoneeseen ja muu perhe superior huoneisiin. Tunnelma ja taso huoneissa oli kerrassan hyvä!
Illalla, ennen jazz konserttia, kävimme syömässä ravintola Prestossa aivan ihanaa italialaista suussasulavaa ruokaa. Hyvin syöneinä  olikin mukava siirtyä  Savoy teatteriin nauttimaan jazz laulaja Nina Myan konsertista, mikä sinällään oli aivan upea. Ihailin artistin  upeaa taitoa kuljettaa ääntä laajalla skaalalla ja vetää mahtavia improja. Toinen ihastukseni kohde oli bändin trumpetisti ja hänen ilmiömäinen  soittotaito. 

Syntymäpäivät tulivat siis vietettyä juuri niin, miten isäntä niiden toivoikin menevän. Perheen kanssa yhdessäolo kiireiden keskellä teki todella hyvää!

Onneen vaaditaan kolme asiaa: 
jotain tekemistä, joku jota rakastaa ja jotain mitä toivoa.

— Laulaja Yvonne Printemps (1894-1977) - ❤︎ Leppoisaa pyhänpäivän iltaa sinulle ❤︎
- Anu-


12 kommenttia:

 1. Herkkuja ja tunnelmaa, ihanaa että olette päässeet vähän nautiskelemaankin ❤️❤️

  Mäkin otin justiinsa aika ison paukun lisää duunia. Vähän ehkä mietityttää tulenko katumaan, noh, kiroilemaan varmaan ainakin joissain väsyneissä kohdin :D Mutta toisaalta tosi jees, nyt ei viitti luonnossakaan hengailla kun se nukkuu. Ja pakastaa ja kaikkea. Näin näitä itselle selitellään ;)

  Jaksamista kovasti Anu ❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru ❤️ Kun saa tällälailla viikonloppuna urvottaa rauhassa, niin sitten taas jaksaa tehdä pitkiä työpäiviä. Eilenkin olin koko päivän tukka pystyssä ja lökärit päällä. Suurin ponnistus oli ruoan laitto :)
   Olin ajatellut haravoida pihaa ja laitella japaninvaahterat talvehtimaan, mutta eipä tartte harvaa heilutella, kun lunta tulee koko ajan lisää. Sinänsä tervetullutta tuo lumi, niin on himppusen valoisampaa.
   Jaksamisia myös sinne teille ❤️

   Poista
 2. Onnea miehellesi! Oli varmasti ihana Helsingin reissu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kerrotaan :) Reissu oli oikein ihana ja rentouttava. Tällaisia arjen irtiottoja on mukava aina aika-ajoin tehdä. Nyt siihen oli mainio syy :)

   Poista
 3. Onnittelut puolisollesi! Kauniit tarjoilut, aivan varmasti upea Helsingin reissu (erityisen upea hotelli)! Ihania ikimuistettavia hetkiä.

  Kaunista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤︎ Arjen ja pyhän pieniä iloja, joista saa virtaa :)
   Mukavaa sunnuntaita myös sinne!

   Poista
 4. Mitä luksusta! Kyllä nyt teitä hemmoteltiin, mikä on ihan oikein. Välillä sitä tarvitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonlopussa oli glamouria :) Tuo F6 hotelli on aivan ihastuttava. Tällaisia trippejä on hyvä aika ajoin tehdä.
   Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 5. Voi että. Kuulostipa kivalta. Luksusta parhaassa seurassa. Ja kauniissa ympäristössä. Onnittelut täältä miehelle! Puoli vuosisataa on hyvä ikä. Joskin itse olen jo palan matkaa siellä satasen puolella, mutta hyvä ikä on tämäkin. Niinkuin kaikki muutkin.

  Iloista marraskuuta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka ❤︎
   Kun on tämä yksi elämä elettävänä, niin siitä pitää ottaa kaikki irti!
   Ihanaa viikkoa sinulle :)

   Poista
 6. Myöhäiset onnittelut isännälle minunkin puolestani 🎂
  Helsingin reissunne kuulosti mukavalta.
  Ja ainakin meillä taas pääsee kohta taas haravoimaankin, se hyvä puoli näissä tämän viikon sateissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara! Täällä on nyt hirmuinen tuuli ja lumet melkein sulanneet. Viikonloppuna on siis jälleen haravointikelit :)

   Poista

Ilahdun jättämästäsi viestistä!